Her er blot nogle eksempler på hvilke udfordringer du kan stå med som rytter.

Læs det igennem og mærk efter om du kender dette. Hvis du kunne tænke dig, at forbedre dig som rytter og bliver mere fokuseret så kontakt mig

Hvorfor fungerer det super under træning, men mindre godt til stævner?

Vær opmærksom på at hesten mærker med det samme hvis du ikke er hos den.
Så tænker du på hvordan det ser ud, om du kan huske programmet, om du kan lave den svære øvelse rigtig ? Eller tænker du på at mærke din hest, at have fokus på at I får den gode kommunikation som kan gøre at du nyder turen og er istand til at smile?

Du har dobbelt ansvar som rytter!

Heste husker negative ting godt, mennesker husker negtive ting godt = tilsammen kan I huske dobbelt negativt hvis du ikke passer på. Find ud af hvad der fylder i din hjerne. Stil spørgsmålet hvorfor eller hvordan kan det være, svar ærligt. Bryd vanen, bryd dit mønster ved at sætte små mål. Mærk succeen sammen med hesten, og så kan I bygge på.

Nyder du din ridetur?

Hvis du er en af dem som tit ender i en lille kamp med din hest så stop lidt op og spørg dig selv hvorfor. Desværre får hesten skylden tit og ofte – men ligeså tit er det os selv som styrer dette show via vores tanker. Hvis dette sker – stop – træk vejret og se om du måske har mulighed for at gøre noget anderledes.Hvis du er den mindste nervøs vil du spænde op – tror du hesten kan mærke det?

Hvor tit har du travlt når du rider?

Hvis du prøver at skynde noget igennem til hest så går det somregel skidt. Det er vigtig du finder roen inderst inde i dig selv inden du begynder at arbejde med din hest. Det skylder du den. Hvis din hest kan mærker du respekterer den og gidder være nærværende sammen med den så gidder den også godt dig.

Hvor er dit fokus når du skal hente din hest fra fold?

Er du irriteret fra starten af fordi den ikke kommer? Eller tager du dig tiden til at vente på at den kommer? Og hvis den ikke kommer hvad kan du så gøre anderledes for at ændre dette mønster? Tænk positivt – hvad kunne motivere dig til at gøre noget modsat end det du plejer?

Hvordan står din hest når du strigler og sadler op?

Hvis den er meget urolig så kig ind i dig selv – hvorfor er den det? Hvad kan du gøre anderledes for at bryde dette mønster? Gør noget crazy – men vær 100% fokuseret når du gør det. Giv det tid og husk at tage små baby skridt.

Er du bange?

Hvis du kommer i den situation at du bliver bange for din hest eller andet ifb med heste – så accepter du er bange, prøv at find ud af hvorfor – arbejd dig ud af denne angst ved at finde ud af hvike tanker du har når du arbejder med hesten. Find ud af om de er positive eller negative. Smid det væk du ikke kan bruge.