Min store passion i tilværelsen er mennesker. Jeg synes at mennesker er det mest fantastiske at arbejde med i hele verden. Mit kald fandt jeg en aften for en del år siden hvor jeg spurge min eksmand om han ikke kendte det her med lysten og viljen til at hjælpe alle. Lysten til at tale med folk om deres udfordringer, lysten til at hjælpe med at finde en løsning – samt virkelig have troen på at jeg kunne være med til at ændre mange menneskers liv.. Hans reaktion bekræftede mig i at jeg nok havde en unik gave som jeg skulle gøre noget ved – og derfra gik det stærkt med at blive selvstændig. Jeg har nu været selvstændig i 5 år.

Jeg er fraskilt har to store børn og nyder i dag mit liv i Middelfart sammen med min kæreste. Jeg sætter stor pris på nærvær og ærlighed og nyder, at gå ture i Middelfarts skønne natur.
Mit livssyn er ekstremt positivt – og jeg vågner hver dag med et smil og føler virkelig jeg lever. Jeg har en fantastisk evne til at vende alt positivt og det gør en stor forskel i mit liv.

Min anden passion i livet er heste – har gennem mange år haft 5 af slagsen. Her brugte jeg meget tid med at arbejde fra jorden og lære at forstå hestens adfærd. Derfor går jeg også meget op i rytter coaching. (Se afsnittet om det.)

Før jeg blev selvstændig, var jeg 12 år i Danisco (Dupont i dag) hvor jeg rejste verden rundt og forbererdte ledelsen på den forandring som ville ske ifb. med implementering af et stort nyt IT system (SAP).

Så forandringer, kommunikation, positivitet, glæde og livsnyder er nok det som kendetegner mig. Jeg glæder mig helt vildt til at høre fra dig. Jeg kan kontaktes på følgende email og tlf nummer:

hlb@twominds.dk
+45 20444471