Ledelsesudvikling – forløbet som hedder Whystein – Smid masken

4 måneders 1:1 forløb hvor du vil finde ind til dine værdier og ikke samfundets værdier. Du vil opleve friheden ved at lede udfra din egen cirkel som menneske, og ikke udfra hvad andre forventer. Du opnår større overskud og energi samt større arbejdsglæde hos dine medarbejdere. Hvorfor? Ganske enkelt fordi du tør være menneske – klik her for mere info om Whystein.

Coaching – forebyggelse af stress

Jeg tilbyder faste firmaaftaler mht. coaching. Forestil dig at du har mig fast en dag om ugen. Denne dag kan folk booke en tid og vi kan sørge for at mange ting bliver ordnet, inden det sætter sig som stress eller dårlig humør eller for mange sygedage.

Forandringsledelse

Står du foran en ændring i din organiation, er det så vigtig, at få dine ansatte med på denne rejse. Her har jeg et unikt værkøj som gør, at de forskellige mennesker og holdninger bliver hørt. Værktøjet hedder Hanne Lise og hun bruger al sin ud ude i organisationen og ikke bag en computer. Ved dialog og forklaring og små opgaver, bliver der taget ejerskab de rigtige steder og selve ændringen kommer til at gå meget nemmere.