“Mine omgivelser siger jeg er vildt succesfuld – jeg ved det godt – men lykkefølelsen udebliver. “

Du har alt det man kan drømme om – alligevel føler du dig ikke helt glad. Det er som om der mangler noget…..

Efter et 6 ugers forløb vil lykkefølelsen stille og roligt vende tilbage. Du vil nemlig opnå følgende:

 1. Stå op hver dag med et smil og vælge hvilken attitude du vil starte dagen med.
 2. Følelsen af at være groundet og fyldt med større ro. (slappe af på sofaen med et smil)
 3. Du har lært at forstå hvilke tanker og følelser som er gode for dig og hvad der er skidt for dig.
 4. Forståelse for hvorfor det har været vigtig for dig at fikse alt og hvorfor lykkefølelsen ikke var der.
 5. Evnen til at mærke efter hvad der er vigtig for dig – og turde stå ved det.
 6. Du har lært at tage ansvar for dine egne følelser og ikke alle andres, og det føles godt og let.

Hvordan tilmelder jeg mig og hvordan foregår det?

 • Du ringer mig op på 20444471 eller sender en SMS.
 • Vi tager en snak og finder ud af om det er noget for dig.
 • Hvis Ja – så finder vi en tid med det samme.
 • Der vil være en samtale om ugen af 1,5 times varighed + øvelser (det er 1:1 samtaler)
 • Prisen er Kr. 4999,- og betales forud.

Et 6 ugers forløb til dig som føler du er succesfuld i alle andres øjne – du kan bare ikke helt selv mærke den lykkefølelse.

Det er som om der mangler noget. Det er som om der er hul indeni i dig som venter på at blive fyldt op – du ved bare ikke helt af hvad eller hvordan.

Du løber vildt stærkt for hele tiden at gøre noget, yde noget, hjælpe nogen eller fikse et eller andet. Når du så endelig sætter dig ned, bliver du hurtig rastløs.

Du bliver lidt ramt af dårlig samvittighed over at du nogle gange kan tænke at du måske ikke er rigtig glad.

Du har faktisk alle de skønne ting vi ønsker os. Hus – familie – lederjob– lækker bil – god økonomi – gode venner. Så du burde faktisk være superglad og tilfreds.

Alligevel er det som om der er noget som ikke helt er som det skal være – du skubber den følelse til side fordi det kan du jo ikke være bekendt at tænke.  Men svaret er faktisk at JO det kan du godt.

Jeg forestiller mig du er superpositiv og glad og rummelig udadtil overfor alle andre.

Arbejdsmæssigt sidder du i en leder position og du er her rigtig dygtig til at tage en maske på så du hele tiden kan opretholde den gode tone. Være den rummelige leder og hele tiden være der for at hjælpe de medarbejdere som har lidt udfordringer. Du har altid en løsning eller et forslag og du er blevet en GO TO person fordi alt bliver løst hos dig.

Du har nok også den styrke at du er meget fleksibel og du kan tale med alle niveauer i din organisation – og dette er du faktisk rigtig stolt af. Alt det du rører ved, bliver godt, så roserne og succeserne er der mange af.

Du har succes og du bliver belønnet med en god løn og du udstråler faktisk at alt er fantastisk – fordi det har du altid gjort.

Så hvorfor kommer der så denne følelse af utilstrækkelighed, eller mangel på livsglæde snigende? Svaret er faktisk at du bruger al din skønne energi på alle de roller du har i dit liv – men du er nok ikke særlig god til at give dig som menneske opmærksomhed.

Hvad betyder det så?            

Det betyder at du overser dig selv og de behov som kommer inde fra dig – du har nok ikke helt haft tiden til det. Og når du så havde tiden, så blev de alligevel nedprioriteret fordi alle andre jo nok var lidt mere vigtig end dig.

Du har været god til at please alle andre – men har nok ignoreret dig selv og dine behov. Det har jo ikke været så vigtig – du kan jo sagtens klare det. Du er jo den mentalt stærke som ikke har de udfordringer de andre har. Du er i hvert fald god til at ignorere alle disse signaler. Det betyder at der opstår et tomrum indeni dig som du nu forsøger at fylde op med anerkendelser og succeser i alt det du gør.

Men faktum er at jo mere du forsøger at gøre dette – desto større bliver tomrummet inden i dig.

Og det er lige præcis dette tomrum jeg rigtig gerne vil hjælpe dig med at fylde op, efter du er blevet bevidst om hvorfor det er så vigtigt for dig at være ham der fikser alt.

Det skal fyldes op med alt det som er vigtig for dig. Dine værdier og dit værdisæt. Du skal fylde dig selv med alt det som føles rigtig for dig og blive ved med at anerkende dig selv for den du er – og ikke kun via de roller du har i livet. Du er jo ganske fantastisk som du er – du skal blot lære at acceptere dig som du er.

Når dette sker, så er det vi kan tale om en autentisk tilstedeværelse. Det handler nemlig om at du som mennesker tør vise hvem du er og at du bruger alle dine unique egenskaber til at skabe dig det liv som er vigtig for dig.

Så på 6 uger vil vi gennemgå dine tanker, din indre dialog, dine forventninger til dig selv eller fra omverdenen. Vi vil dykke ned i følelser som driller, og som ubevidst styrer den adfærd du har i dag, og du vil lære at det vigtigste er, at du begynder at omfavne og acceptere det menneske du er, inkl fejl og mangler. Nu er det tid til at du som menneske får opmærksomhed og ikke alle dine roller. Den eneste som kan fikse dig lige nu – det er din egen omsorg fra dig til dig.

Jeg glæder mig helt vildt til at høre fra dig.

Stort smil fra Hannelise