Foredrag om Livsglæde med musik

Forestil dig at du ved at foretage små ændringer i dit liv, kan få meget mere livsglæde.

Hvilken indvirkning ville det have på dit liv, at du blev gladere og fik mere overskud?

Dette foredrag handler om at guide dig til at opdage din vej til ægte livsglæde, og hvordan du kan få mere af det i din hverdag. Det handler også om at vise dig, hvordan nuet ser ud. Hvordan det kan opleves og mærkes.

Foredraget løfter din energi og giver dig skønne input, musisk stimulans og viden, der kan bidrage positivt til din opfattelse af dig selv og dit liv, som det ser ud lige nu.

Det eneste du skal gøre, er at turde være der. I nuet. Med et åbent sind.

Hvem er vi?

Mor og datter først. Hernæst er vi personlig coach og sanglærer. Sammen er vi på en mission for at skabe mere livsglæde. Vores værktøj er udvikling gennem samtale og musik. Der hjælper dig til at være i nuet, og mærke dit indre.

Vores hjertesag er at du bliver mere bevidst om hvordan du kan få mere glæde ind i din hverdag. Uden at det bliver dyrt eller besværligt.

Dette foredrag er en hyldest til livet. Et indblik i livsglæde og dets mange former. Så du kan blive inspireret og opdage hvad dit liv skal fyldes op af. Hvad der mangler mere af. Både derhjemme og på arbejdspladsen.

Indholdet:

Vi tager dig igennem helt banale hverdagssituationer, som du vil genkende og opleve på ny, fra en humoristisk indgangsvinkel. Det er situationer, hvor du vil lære at det nogle gange er bedre at bruge “PYT-knappen” noget mere.

Du vil blive bevidst om hvilke tanker du fylder din hjerne med, i løbet af en helt almindelig dag. Hvilke tanker der får lov til at fylde mest. Og hvilke tanker der ikke får så meget plads.

Tanker der ved at blive understøttet at skøn musik, kan få dem til at udfolde sig for os så vi kan se på dem og opleve dem på ny.

Foredraget varer i 1,5 time

I løbet af de 1,5 timer vil du blive inspireret til, hvordan du får en effektiv og positiv hverdag fremover. Så du fremadrettet vil starte dagen med et smil.
Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler der er lette at følge, selv i en travl hverdag.
Du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås.

Giv dine medarbejdere muligheden for at skabe et nyt fokus sammen. Vi glæder os til at give jer alt hvad vi har. Specielt det vi har sammen – af energi – livsglæde – humor – og inspiration

Kærligst
Hanne Lise Bjertnes (Personlig Coach, uddannet NLP) – Twominds.dk
Simone Tandberg (Musikunderviser og korleder)

Kundeudtalelser

Signe Bernholm – Køge;

Tusind tak for en helt fantastisk aften, fyldt med gode råd og fantastisk sang 🙂
Jeg fik rigtig meget godt med mig hjem, så jeg er så glad for at jeg deltog.
Jeg har aldrig rigtig tænkt over hvordan jeg tænker, når jeg vågner om morgenen og kører afsted på arbejde, men det er jeg så meget bevidst om nu.
Og allerede om torsdagen – dagen efter foredraget – havde jeg en helt fantastisk dag, netop fordi jeg havde valgt at tænke positivt, da jeg stod ud af min seng om morgenen. Faktisk allerede da jeg kom hjem efter foredraget, var min kæreste overrasket over hvor positiv jeg var da jeg kom ind af døren. For nogle gange kan jeg måske godt være hende den sure når jeg kommer ind af døren, men det skal være slut nu.
Jeg tror og håber på at jeg kan bruge alle de gode råd til mange forskellige ting i fremtiden, ikke kun til arbejdsdagen, men også i forhold til kæreste, venner og familie 🙂

 

Så endnu engang tusind tak! Og tak for fantastisk musik, Simone. Du synger bare SÅ godt, det er lige så hårene rejser sig!

 

 

Suezanna Zenani – Præstø:

Solen skinner udenfor, og det er så skønt. Men solen kan bare ikke gøre det alene.., Altså at vi mærker livsglæden. I onsdags var jeg til et virkelig dejligt foredrag med de her to kvinder – som i øvrigt er mor og datter 🙂 Det var ikke et almindeligt foredrag. Det var et foredrag med musik. Simone Tandberg sang med den klareste stemme lige ind i mit hjerte, og hun gjorde det i en skøn kombination med Mentor Hannelise Bjertnes, som gav os en masse inspiration til, hvordan vi selv kan gøre en forskel for at få mere livsglæde ind i hverdagen.

 

 

Evelyn-Krogh Pedersen – Kolding:

En fantastisk oplevelse, – kan varmt anbefales
👍

 

 

Heidi Kjær Sommer – Middelfart:

Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min lige så skønne kollega Trine Fynbo💜 Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder
🌹

 

 

Trine Fynbo – Middelfart:

Kan også kun sige Tak for en skøn aften… 🤗
et helt fantastisk foredrag og den skønneste musik 🎼 👏🏻 det var bare magisk 👌🏻
TAK
💜💜

 

Anette Zahle – Køge:

En berigende aften med kærlige påmindelser om, hvad der i virkeligheden er vigtigt her i livet. Opløftet, rørt, glad i låget og taknemmelig over at ha’ været i selskab med både Hanne Lise og Simone. Skønne, velmenende og præcise ord både med og uden melodi.

 

 

Donny Holm – Middelfart:

Jeg vil gerne dele en helt fantastisk oplevelse jeg havde, hvor ord, musik smeltede sammen i følelser, energi samt inspiration.

Jeg havde købt to billetter til en foredraget “Livsglæde med Guldkorn og Lækker musik” i Middelfart ved Hanne Lise Bjertnes og Simone Tandberg.

Hanne Lise formåede som altid, at skabe en helt fantastisk stemning imens hun tog os alle med ind den verden alt for mange af os kender alt for godt.

Vi stiller for store krav og forventninger til os selv og glemmer, at nyde tilværelsen, at være i nuet.

Hanne Lise tog udgangspunkt i episoder fra sit eget liv/hverdag hvor vi alle kunne identificere os med.

For at gøre en et allerede super arrangement magisk, leverede Simone Tandberg akustisk sang og guitarspil til.

Kombinationen imellem musik, sang og vise ord vi alle kunne relatere til efterlod denne aften som noget ganske særligt.

Det var en aften hvor man i den grad følte, at man tog hjem igen og man var tanket op inden med masser af god energi.

 

Jeg vil klart anbefale andre, at bruge nogle timer på et arrangement som dette.