Foredrag om Livsglæde med musik

Forestil dig at du ved at foretage små ændringer i dit liv, kan få meget mere livsglæde.

Hvilken indvirkning ville det have på dit liv, at du blev gladere og fik mere overskud?

Dette foredrag handler om at guide dig til at opdage din vej til ægte livsglæde, og hvordan du kan få mere af det i din hverdag. Det handler også om at vise dig, hvordan nuet ser ud. Hvordan det kan opleves og mærkes.

Foredraget løfter din energi og giver dig skønne input, musisk stimulans og viden, der kan bidrage positivt til din opfattelse af dig selv og dit liv, som det ser ud lige nu.

Det eneste du skal gøre, er at turde være der. I nuet. Med et åbent sind.

Hvem er vi?

Mor og datter først. Hernæst er vi personlig coach og sanglærer. Sammen er vi på en mission for at skabe mere livsglæde. Vores værktøj er udvikling gennem samtale og musik. Der hjælper dig til at være i nuet, og mærke dit indre.

Vores hjertesag er at du bliver mere bevidst om hvordan du kan få mere glæde ind i din hverdag. Uden at det bliver dyrt eller besværligt.

Dette foredrag er en hyldest til livet. Et indblik i livsglæde og dets mange former. Så du kan blive inspireret og opdage hvad dit liv skal fyldes op af. Hvad der mangler mere af. Både derhjemme og på arbejdspladsen.

Indholdet:

Vi tager dig igennem helt banale hverdagssituationer, som du vil genkende og opleve på ny, fra en humoristisk indgangsvinkel. Det er situationer, hvor du vil lære at det nogle gange er bedre at bruge “PYT-knappen” noget mere.

Du vil blive bevidst om hvilke tanker du fylder din hjerne med, i løbet af en helt almindelig dag. Hvilke tanker der får lov til at fylde mest. Og hvilke tanker der ikke får så meget plads.

Tanker der ved at blive understøttet at skøn musik, kan få dem til at udfolde sig for os så vi kan se på dem og opleve dem på ny.

Foredraget varer i 1,5 time

I løbet af de 1,5 timer vil du blive inspireret til, hvordan du får en effektiv og positiv hverdag fremover. Så du fremadrettet vil starte dagen med et smil.
Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler der er lette at følge, selv i en travl hverdag.
Du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås.

Giv dine medarbejdere muligheden for at skabe et nyt fokus sammen. Vi glæder os til at give jer alt hvad vi har. Specielt det vi har sammen – af energi – livsglæde – humor – og inspiration

Kærligst
Hanne Lise Bjertnes (Personlig Coach, uddannet NLP) – Twominds.dk
Simone Tandberg (Musikunderviser og korleder)